Graffiti kinderfeestje

Voor velen nog onbekend maar wist je dat er vele toffe kinderfeestjes op de markt te vinden zijn?!

Zoals een creatieve toffe graffiti kinderfeestje! Elke jaar is het weer zoeken om wat leuks te vinden, maar voor een feestje zoals dit zit je goed. De kids kunnen lekker hun ei kwijt en gaan lekker aan de slag met hun creatie. Voor zowel jongens als meisjes geschikt.... want ook dit blijkt soms nog wel een hele uitdaging om wat leuks te vinden wat bij de jarige past.

En als ouder ben je niet de enige die elk jaar weer aan zoeken is, denk ook aan andere ouders of collega's die weer op zoek zijn naar een uitje met het team op zoek naar dat ene toffe en exclusieve bedrijfsuitje. Dan is uiteraard ook een graffiti workshop een goed idee!

Door heel Nederland mogelijk maar voornamelijk in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Antwerpen in verband hier de meest grootste en leukste overdekte graffiti locaties zijn.

Super origineel en stoer voor de kids om een coole graffitikunstwerk te maken en mee te nemen naar huis. Lekker buiten op een gave graffiti spot aan de slag met je vriendjes. Weer eens wat anders dan een binnenspeeltuin, bioscoop of een thema feestje. Krijg je eigen graffiti paneel als aandenken naar huis.

Ook heel leuk als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje!! Een dag om niet snel te vergeten!!
En uiteraard social media proof want hoe tof is het om een vette groepsfoto te posten met je graffiti kunstwerken zelf gemaakt!!

Aanraders zijn de graffiti aanbieders Graffitifun, Graffiti-Boys en Personal-artist. Deze partijen hebben jarenlang ervaring en doen al mee sinds het begin van de commerciele graffiti scene. Tegenwoordig word graffiti steeds meer gezien als echte kunst en een gewaardeerde kunstvorm.