Graffiti kinderfeestje bij Graffitifun!

Ooit gedacht aan een toffe graffiti workshop of graffiti kinderfeestje?! Dat is zeker mogelijk bij Graffitifun. Vele personen, kinderen, leerlingen en collega's gingen jou voor!

Tijdens deze unieke workshop gaan we de kunst van graffiti leren, niet alleen de geschiedenis leren kennen maar ook echt de parktijk. Hoe maak je nou een echt kunstwerk en hoe werk je in lagen. Bij graffiti en spuitbussen werkt dit heel anders dan tekenen of schilderen.

Onder begeleiding van echte artiesten maak je je eigen kunstwerk. Ook kan je al je creativiteit kwijt, niet alleen leuk voor een graffiti kinderfeestje maar denk ook aan teambuilding, creatieve bedrijfsuitje en CKV creatieve schoollessen!

Bij Graffitifun weten ze dit als geen anders, met 20 jaar ervaring en marktleider op dit gebied kan je hier zeker je mooiste graffiti paneel maken.
Dit is nog niet alles, want kom je langs op locatie bij Graffitifun, bij de Graffitifun Hall of Fame in Amsterdam of Utrecht dan krijg je ook extra rondleidingen langs vele meters graffiti walls en streetart kunstwerken!

Graffitifun werkt door heel de Benelux maar ook door heel Europa! Sinds 2000 is Graffitifun begonnen met het geven van workshops, uiteindelijk in 2014 ook onder de naam Personal-Artist omdat er veel meer bij deze organisatie betrokken in de kunstwerk, zoals graffiti canvassen, 3D engineering, skulls, en design van logo's en websites. Kortom een breed veld!

Uiteindelijk is Graffitifun weer losgekoppeld en is marktleider als graffiti bedrijf in de graffiti scene. Met vele duizenden workshops op en en vele jaren aan ervaring kunnen er ook groepen een workshop volgen van wel 500 man! Leuk voor grote internationale bedrijven die op zoek zijn naar een toffe en creatieve teambuilding voor alle collega's!